Specificaties en functies:

De sneltest COVID-19 IgM / IgG is een in vitro diagnostische test voor de kwalitatieve bepaling van COVID-19’s IgM- en IgG-antilichamen in menselijk volbloed, serum, plasma of vingertop bloed.

De testkit bestaat uit een teststrip en buffer. Het is alleen voor in-vitrodiagnostiek en kan worden gebruikt bij point-of-care-testen, artsenpraktijken, ziekenhuizen en centrale laboratoria. De testkit is gebaseerd op immunoassay-technologie.

De teststrips bevatten:
1) Conjugate Pad (bindkussen teststrook) recombinant SARS-CoV-2-antigeen gecoat met colloïdaal goud en kwaliteitscontrole antilichaam gouden marker.
2) NC-membraan: gecoat met twee detectie lijnen (IgG-lijn en IgM-lijn) en één kwaliteitscontrole lijn (C-lijn).

Wanneer het monster wordt toegevoegd op de monster opening van de teststrip, beweegt het vooruit langs het testapparaat. Als het monster IgM-antilichamen bevat, zullen antilichamen binden aan het virusantigeen dat is gelabeld met colloïdaal goud en vervolgens een sandwichcomplex vormt met het gecoate anti-menselijke IgM monoklonale antilichaam op de IgM-lijn.

De IgM-lijn zal paarsrood verschijnen, waardoor de COVID-19 IgM wordt opgeroepen antilichaam is positief. Als het monster IgG-antilichamen bevat, zullen antilichamen binden aan het virusantigeen dat is gelabeld met colloïdaal goud en vervolgens een sandwichcomplex vormt met het gecoate anti-menselijke IgG monoklonale antilichaam op de IgG-lijn, de IgG-lijn zal paarsrood verschijnen, wat de COVID-19 IgG aangeeft antilichaam is positief.

Als een van de lijnen IgG of IgM geen kleur vertoont, wordt het negatieve resultaat weergegeven. De test strip bevat ook een kwaliteitscontrole lijn C, of er nu een testlijn is of niet, kwaliteitscontrole lijn C moet paarsrood worden weergegeven. Testresultaat is ongeldig als kwaliteitscontrole lijn C geen kleur vertoont, dit monster moet opnieuw worden getest

Gebruiksaanwijzing:

Haal de testkit uit de verpakking en laat deze minimaal 30 minuten bij kamertemperatuur staan. Plaats een test strip op een stofvrij schoon oppervlak. Breng 10μL volbloed / serum / plasma / vingertopbloed aan op de monster opening van de teststrip. breng 2 druppels aan (ongeveer 60-80 μL) buffer op de monster opening van de teststrip. Lees het resultaat na 15 minuten.

Opmerking:

voor diagnostisch gebruik in vitro. Indien deze test positief test, raden wij aan uw huisarts te raadplegen.

Note: de COVID-19 sneltest is momenteel niet voorradig. Wij zijn afhankelijk van de fabrikant, maar verwachten in de week van 31 maart weer te kunnen leveren. Bestellingen die geplaatst zijn, worden na ontvangst van uw betaling direct bij binnenkomst verstuurd op volgorde van bestelling. Wij geven geen geld retour indien de werkelijke leverdatum afwijkt van de geplande datums; aangezien wij afhankelijk zijn van het beperktere transport.

Beperkingen

• Het testresultaat kan niet worden gebruikt voor de diagnose van COVID-19. Als het resultaat niet overeenkomt met de klinische evaluatie, voert u meer tests uit.
• Gebruik geen sterk hemolytische monsters.

Samenstelling:

Elke testkit bevat een teststrip, de buffer en de bijsluiter. De test strip bevat:

• HBindkussen: recombinant COVID-19-antigeen gelabeld met colloïdaal goud en kwaliteitscontrole antilichaam gouden marker.
• NC-membraan: gecoat met twee detectie lijnen (IgG-lijn en IgM-lijn) en één kwaliteitscontrole lijn (C-lijn).

• De IgM-lijn bedekt met rat anti-humaan IgM monoklonaal antilichaam detecteert het COVID-19 IgM-antilichaam.

• De IgG-lijn bedekt met rat anti-humaan IgG monoklonaal antilichaam detecteert het COVID-19 IgG-antilichaam. De C-lijn bedekt met kwaliteitscontrole-antilichaam.

Opslag en gebruik

• Bewaar de testkit op een koele, droge plaats tussen 2-30 ° C (36-86 ° F). Blijf uit de buurt van licht. Blootstelling aan temperatuur en / of vochtigheid buiten de gespecificeerde omstandigheden kan leiden tot onnauwkeurige resultaten.
• Niet invriezen of in de koelkast bewaren.

• Gebruik de testkits bij temperaturen tussen 18-25 ° C.

• Gebruik de testkits tussen 10-90% luchtvochtigheid.

• Gebruik uw testkits niet na de vervaldatum (afgedrukt op het foliezakje en het etiket op de doos).